Підлоги харчової промисловості мають різне призначення: підлоги для м'ясокомбінатів, молокозаводів, рибних цехів, пивоварен, хлібопекарня, харчові цехи та виробництва, холодильні камери, склади зберігання сировини та напівфабрикатів, склади підприємств роздрібної торгівлі, сховища, в яких продукти складаються безпосередньо на підлозі: зерносховища, картоплі, ощади, овочехранилища тощо.
- безпильність
- безшовність
- механічна міцність
- хімічна стійкість
- морозостійкість
- міцність і корозійостійкість
- екологічність
- простота прибирання
- гігієнічність
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип стяжки | Плаваюча стяжка |
Особливості послуги | Знепилювання стяжки |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте