На підприємствах харчової промисловості висуваються підвищені санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва та зберігання продукції. Підлоги на харчових виробництвах мають мати безшовну конструкцію, високу стійкість до ударних, механічних і абразивних навантажень, високу хімічну стійкість, водостійкість, стійкість до перепадів температур, забезпечувати екологічність, гігієнічність і зручність у прибиранні.
- безпильність
- безшовність
- механічна міцність
- хімічна стійкість
- морозостійкість
- міцність і корозійостійкість
- екологічність
- простота прибирання
- гігієнічність
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Тип стяжки | Плаваюча стяжка |
Особливості послуги | Знепилювання стяжки |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте